От прокуратурата изнесоха още данни за 37-годишния Петър Тодоров, който пиян

...
От прокуратурата изнесоха още данни за 37-годишния Петър Тодоров, който пиян
Коментари Харесай

Потрес: Петър Тодоров, който уби дете на зебра в София, кара пил от 19-годишен

От прокуратурата изнесоха още данни за 37-годишния Петър Тодоров, който пийнал опустоши и уби 15-годишния Филип на пешеходна пътека на столичната ул. " Гурко ". От държавното обвиняване прецизират, че той не за първи път сяда пийнал зад кормилото, като още когато е на 19 години е хванат с 1,4 промила алкохол в кръвта. Ето както още показват от прокуратурата.

Във връзка с медийни запитвания Софийска районна прокуратура (СРП) прецизира следното:

През 2005 година лицето П.Т. (тогава на възраст 19 години) е открито да ръководи моторно транспортно средство с централизация на 1,4 промила алкохол в кръвта. Към оня миг ръководството на МПС след приложимост на алкохол с над 1,2 промила е закононарушение по член 343Б, алинея 1 от Наказателен кодекс, за което се е предвиждало наказване в размер до 1 година отнемане от независимост.

След привършване на следствието и привличането като обвинен на П.Т., същият е предаден на съд от СРП. Тъй като за лидера на МПС това е било първо нарушаване, състав на Софийски областен съд му постанова административно наказване „ санкция “ в размер на 500 лв. на съображение член 78А от Наказателен кодекс.

Решението на съда е влезнало в действие на 18.04.2006 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР